(0412) 25 38 32

Bodemisolatie

Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie met EPS (geëxpandeerd polystyreen) parels is een methode waarbij deze kleine bolletjes van lichtgewicht schuim worden gebruikt om de ruimte onder de begane grondvloer of in de kruipruimte te isoleren. De EPS parels worden verspreid over de bodem van de kruipruimte of onder de vloer, waardoor een isolerende laag ontstaat.

Wanneer moet je kiezen voor bodemisolatie met EPS parels?

  1. Kruipruimte zonder vloerisolatie: Als je een kruipruimte hebt onder je huis en er is geen vloerisolatie aangebracht, kan bodemisolatie met EPS een effectieve manier zijn om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.                                                                 
  2. Vochtproblemen in de kruipruimte: EPS is van nature vochtbestendig en kan helpen bij het verminderen van vochtproblemen in de kruipruimte. Als vocht een probleem is, kan bodemisolatie met EPS een goede oplossing zijn.

  3. Lichtgewicht isolatie nodig: EPS is licht van gewicht, waardoor het geschikt is als isolatiemateriaal in situaties waarin de belasting op de constructie minimaal moet zijn.

  4. Budgetvriendelijke optie: Bodemisolatie met EPS kan vaak een kosteneffectieve isolatieoplossing zijn in vergelijking met andere methoden, zoals vloerisolatie met harde isolatieplaten.

  5. Gemak van installatie: Bodemisolatie met EPS is over het algemeen eenvoudig te installeren. Als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte isolatiemethode, kan dit een goede keuze zijn.

Voordelen

Overige Diensten

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?