(0412) 25 38 32

Gevel reinigen

Gevel reiniging voor een frisse uitstraling

Luchtvervuiling neemt toe, en dit heeft niet alleen gevolgen voor mens en dier, maar ook voor gebouwen en woningen. Vooral in drukke stedelijke gebieden en industriële zones zien we hoe de levendige kleuren van gevels vervagen en verbleken door de constante blootstelling aan vervuiling. Gelukkig is er een oplossing die uw woning weer nieuw leven inblaast. Gevelreiniging door gespecialiseerde professionals zoals IT Isolatietechniek & gevelrenovatie herstelt niet alleen de frisheid van uw gevels, maar laat uw huis weer stralen als het middelpunt van de straat.

Onze ervaring leert ons dat binnen korte tijd ook uw buren geïnteresseerd raken in gevelreiniging nadat ze het verbluffende resultaat van uw gerenoveerde gevel hebben gezien. Het investeren in gevelreiniging verdient zichzelf ruimschoots terug, vooral als u overweegt uw woning of bedrijfspand te verkopen. Een schone gevel kan de waarde van uw eigendom met tienduizenden euro’s verhogen. Dit is vooral het geval wanneer de voegen nog in goede staat verkeren, omdat het reinigen van gevels dan nog effectiever is.

Bij IT Isolatietechniek & gevelrenovatie gebruiken we geavanceerde stoomcleaners met een druk van meer dan 200 BAR en een watertemperatuur van 150 graden Celsius om uw gevels grondig te reinigen. Het resultaat is een verbluffend schone gevel, zonder de schade die kan ontstaan door ondeskundige reinigingsmethoden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat amateuristische reinigingspogingen vaak tot grote schade leiden. Het wegspuiten van voegen met overdreven hoge druk kan resulteren in kostbare reparaties, waarbij voegen moeten worden verwijderd en vervangen. De kosten van professionele gevelreiniging bij IT Isolatietechniek & gevelrenovatie zijn echter relatief laag in vergelijking met de waardevermeerdering die het biedt voor uw woning of bedrijfspand.

Voordelen

Overige Diensten

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?