(0412) 25 38 32

Spouwmuur isolatie

Wat is spouwmuur isolatie?

Spouwmuurisolatie is een cruciale stap in het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning. De spouwmuur is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een gebouw. Door deze ruimte te vullen met isolatiemateriaal, zoals Aminfoam, Knauf Supafil, of Eps parels, kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren en het comfort in uw huis vergroten.

Onze spouwmuur isolatie opties:

  1. Aminfoam: Dit hoogwaardige isolatiemateriaal staat bekend om zijn uitstekende thermische prestaties. Aminfoam wordt efficiënt in de spouwmuur aangebracht, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw energierekening daalt.

  2. Knauf Supafil: Deze duurzame glaswolisolatie biedt niet alleen thermische isolatie, maar ook geluidsabsorptie. Het wordt op een professionele manier in de spouwmuur aangebracht, wat resulteert in een effectieve barrière tegen kou en geluidsoverlast.

  3. Eps Parels: Met de lichte en isolerende eigenschappen van EPS (geëxpandeerd polystyreen) parels, biedt deze optie een efficiënte manier om uw spouwmuur te isoleren. Het materiaal is waterafstotend en behoudt zijn isolerende capaciteit op de lange termijn.

Voordelen

Overige Diensten

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?