(0412) 25 38 32

Subsidie

Ontdek de voordelen van duurzame energie en energiebesparing (ISDE) bij IT Isolatietechniek

Bij IT Isolatietechniek begrijpen we de waarde van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Daarom willen we u informeren over de geweldige mogelijkheden die de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) biedt, specifiek gericht op isolatiemaatregelen.

Wist u dat u met de ISDE subsidie niet alleen kunt profiteren van ondersteuning voor duurzame energiebronnen, maar ook voor energiebesparende isolatiemaatregelen? Door hoogwaardige isolatie toe te passen, niet alleen verkleint u uw ecologische voetafdruk, maar bespaart u ook aanzienlijk op energiekosten op de lange termijn. Een investering in isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Bij IT Isolatietechniek streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van energie-efficiëntie en het verbeteren van hun leefomgeving. De ISDE subsidie is een fantastische kans om de kosten van isolatieprojecten te verlichten en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst.

Voor gedetailleerde informatie over hoe u kunt profiteren van de ISDE subsidie en de specifieke voorwaarden en richtlijnen, raden we u aan om onze website regelmatig te bezoeken.

Bij IT Isolatietechniek geloven we dat isolatie niet alleen een investering is in uw huis of bedrijfspand, maar ook in een duurzamere samenleving. Door te kiezen voor hoogwaardige isolatiemaatregelen, draagt u niet alleen bij aan milieudoelstellingen maar geniet u ook van directe voordelen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het benutten van de ISDE subsidie voor uw isolatieproject. Samen streven we naar een energiezuinige en duurzame toekomst!

Meldcode

Naast het verstrekken van waardevolle informatie over de ISDE-subsidie, willen wij u graag voorzien van de essentiële meldcode voor het succesvol aanvragen van deze subsidie voor Reflex Isolatiefolie PIF ISO60 en hoger – vloerisolatie *BCRG. De meldcode die u nodig heeft voor uw aanvraag is: KA18375.

Hieronder vindt u gedetailleerde producteigenschappen van ons hoogwaardige isolatiemateriaal, PIF80. Het is belangrijk om deze eigenschappen te kennen, omdat ze een cruciale rol spelen bij het voldoen aan de specificaties voor subsidieverlening:

  • Tolerantie (lengte en breedte): 3%
  • Warmteweerstand (λd in W/mK): 0,022
  • Warmtecapaciteit (Q in J/kgK): 710
  • Soortelijk gewicht (ρ in kg/m³): 8,80
  • Emissiviteit (є): 0,10
  • Dampdiffusieweerstand (μ): 100.000

 

Deze eigenschappen maken PIF80 niet alleen een effectieve vloerisolatieoplossing, maar ze voldoen ook aan de vereisten die gesteld worden voor de ISDE-subsidie. Het is van groot belang om bij uw subsidieaanvraag de specificaties van het isolatiemateriaal correct te vermelden, en deze producteigenschappen dienen als een waardevolle referentie.

Mocht u verdere vragen hebben over het gebruik van de meldcode of over de specificaties van ons isolatiemateriaal, staan wij graag tot uw beschikking. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige isolatieproducten te leveren, maar ook om onze klanten volledig te ondersteunen bij het proces van subsidieaanvragen en isolatieprojecten. Samen werken we aan een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.