(0412) 25 38 32

Diensten

Wat is vloerisolatie?

Als u vloerisolatie laat uitvoeren door IT-isolatietechniek dan wordt de kruipruimte van de woning geïsoleerd. Door vloerisolatie voorkom je klachten zoals kou en vocht. Ook wordt de kou uit de kruipruimte tegengehouden door vloerisolatie. Het houdt ook vocht tegen waardoor u geen last van schimmel zal krijgen in de toekomst. Naast dat vloerisolatie veel problemen tegen houdt, kunt u ook veel besparen met vloerisolatie. U zult geen last meer krijgen van kou en het terugverdienen gaat sneller dan u denkt.

Vloerisolatie is belangrijk omdat huizen veel warmte verliezen via de vloer. Veel oude huizen hebben echter geen geïsoleerde vloer. Het is altijd een goed idee om de vloer te isoleren. De warmte zal beter verdeeld zijn, luchtvochtigheid wordt minder en natuurlijk gaat de energierekening naar beneden.

Waarom vloerisolatie?

Door het aanbrengen van vloerisolatie voelt de vloer minder koud aan. Het vocht in de woning zal afnemen, hierdoor zal er minder damp worden gevormd op de ramen.

Vochtproblemen: Door het plaatsen van vloerisolatie kun je vochtproblemen oplossen in de kruipruimte.

Warmteverlies: Het is een feit dat je minder warmte verliest via de vloer dan door de muren. Toch kun je gemiddeld 15% jaarlijks besparen op stookkosten.

Voordelen

Overige Diensten

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Portfolio